پیام خود را بنویسید
دوره 7، شماره 2 - ( دوره هفتم، شماره دوم ، تابستان 1396 )                   جلد 7 شماره 2 صفحات 43-33 | برگشت به فهرست نسخه ها

XML English Abstract Print


Download citation:
BibTeX | RIS | EndNote | Medlars | ProCite | Reference Manager | RefWorks
Send citation to:

Salehi-Tadi E, Khani N. Solidarity Factors of the loops of Humanitarian Supply Chain Management in Natural Disaster. Disaster Prev. Manag. Know. 2017; 7 (2) :33-43
URL: http://dpmk.ir/article-1-129-fa.html
صالحی طادی عماد، خانی ناصر. عوامل انسجام حلقه‌های زنجیره تأمین بشردوستانه در بحران‌های طبیعی. دانش پیشگیری و مدیریت بحران. 1396; 7 (2) :33-43

URL: http://dpmk.ir/article-1-129-fa.html


1- مدیریت صنعتی، گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی، نجف آباد، ایران
2- گروه مدیریت، واحد نجف آباد، دانشگاه آزاد اسلامی ، نجف آباد ، ایران
چکیده:   (5005 مشاهده)
 زمینه و هدف: اگرچه هر ساله در جهان بحران طبیعی متعددی رخ می‌دهد. اما وجود یک زنجیره تأمین بشردوستانه از اهمیت خاصی برخوردار است و باعث می‌شود. ارسال اقلام و کالاهای مورد نیاز به مشتریان اصلی که آسیب‌دیدگان و نیروهای امدادی دخیل در حوادث است، تسهیل گردد. هدف از این تحقیق معرفی عوامل انسجام در حلقه‌های زنجیره تأمین بشردوستانه است.
روش: در این پژوهش که از نوع تحقیقات مروری است. برای معرفی عوامل انسجام در حلقه‌های زنجیره تأمین بشردوستانه از روش کتابخانه‌ای و جستجو در بیش از 20 مقاله داخلی و خارجی به همراه فیش‌برداری استفاده شده است و عوامل شناسایی شده بر اساس تئوری فناوری، سازمان، محیط (TOE)  دسته‌بندی شده‌اند.
یافته‌ها: با مطالعات انجام شده سه عامل اصلی سازمان، محیط و فناوری و چهارده شاخص از جمله مدیریت ارشد، منابع انسانی، ارزیابی، مدیریت کیفیت، لجستیک، استراتژی و برنامه ریزی، فرهنگ سازمانی، شرایط فرهنگی اجتماعی، شرایط حقوقی سیاسی، شرایط اقتصادی، فناوری محیطی، شرایط جغرافیایی، سیستم‌های اطلاعاتی، آموزش تکنولوژی در عملکرد زنجیره‌ی تأمین بشردوستانه اثر می‌گذارد. سپس هر یک از شاخص‌های فوق به تعدادی زیر شاخص تقسیم بندی شده‌اند که مجموعاً 65 زیر شاخص شناسایی شدند.
نتایج: نتایج حاصل از این پژوهش نشان می‌دهد، وجود یک مدیریت بحران نیازمند یک زنجیره تأمین کارا و منسجم از اقدامات و فعالیت‌های همه سازمان‌های درگیر در بحران می‌باشد و وجود نقصی در هریک از عوامل شناسایی شده موجب از هم گسیختگی زنجیره تأمین بشردوستانه خواهد شد.
متن کامل [PDF 729 kb]   (1771 دریافت)    
نوع مطالعه: ترویجی | موضوع مقاله: تخصصي
دریافت: 1396/2/10 | پذیرش: 1396/4/16 | انتشار الکترونیک: 1396/6/11

ارسال نظر درباره این مقاله : نام کاربری یا پست الکترونیک شما:
CAPTCHA

بازنشر اطلاعات
Creative Commons License این مقاله تحت شرایط Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License قابل بازنشر است.

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به فصلنامه علمی دانش پیشگیری و مدیریت بحران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

Designed & Developed by : Yektaweb